Applování Update

04.11.2013 22:58

Jelikož již to bude skoro rok co je server Applování v provozu Připravili jsme pro vás pár novinek, updatů a speciálních akcí.

1.1.2014 se změní vhled novinek tak, aby pro vás byl ještě přitažlivější a zajímavější.
Také bude vyhlášeno velké výběrové řízení na administrátory a redaktory stránky.

Od března příštího roku začneme aktivně spolupracovat se sponzory a nabízet nové inzerentní příležitosti. V souvislosti s tím bude celkově navýšen rozpočet serveru a tak budeme moci aktivněji spolupracovat s našimi kolegy v zahraničí (v současné době máme kontaky ve Spojených státech, Německu a Japonsku) Cílem expanze je zajistit přístup ve většině světových jazyků a aktivní přispívání novinek a kaktualit v daném jazyce.

Od příštího roku budou také intenzivněji nahrávána videa na náš YouTube kanál a přidáme novou kategorii videí a to Rozhovory. V současné době máme domluvené rozhovory s několika lidmi a dva dokonce již natočené a probíhá u nich úprava střih a efekty. V souvisloti s tím také vytvoříme nové INTRO pro naše videa a do videí se budeme snažit vnést nádech profesionální tvorby.

Již nyní se pokoušíme navázat užší kontakt s firmou Dragon Group A.S., která by nám mohla zajistit technické vybavení pro nahrávání (předměty recenzí)

A nakonec je tu výzva pro vás čtenáře. Chtěli by jste se podílet an tvorbě článků a celkového obsahu stránky Applování? Napište nám a můžete se stát naším redaktorem bez ohledu na věk a vzdělání, rozhoduje pouze znalost a láska k přístrojům Apple. Pokud také znáte nějaké významné lidi z oblasti technologií a Apple napište nám vaše náměty a my je důsledně zvážíme.

-Jakub Fořt